Privacybeleid persoonsgegevens Stichting Springtij

Dit beleid is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens van klanten door Springtij (Stichting Springtij Festival Terschelling). Het beleid is erop gericht te voldoen aan de van toepassing zijnde wetten, regels en voorschriften inzake privacy en gegevensbescherming.

Springtij verzamelt persoonsgegevens in het kader van deelname aan evenementen, bijeenkomsten en het jaarlijkse forum van Springtij, alsmede voor het versturen van de digitale nieuwsbrief en in het kader van partnerschappen.

U kunt zelf kiezen of u uw persoonsgegevens met ons wilt delen en in de gevallen dat wij persoonsgegevens verzamelen zullen wij daar altijd toestemming voor vragen. Het is altijd mogelijk om de toestemming in te trekken. Bij de nieuwsbrief kan dit door u uit te schrijven, in geval van de registratie voor een evenement kunt u contact opnemen met de organisatie via info@springtij.nu met het verzoek uw gegevens te verwijderen. Als u uw toestemming niet verleent of intrekt is het mogelijk dat Springtij bepaalde diensten niet kan leveren.

Springtij zal op verzoek nadere informatie verstrekken over de manier waarop persoonsgegevens verwerkt en beschermd worden.

Persoonsgegevens van kinderen onder de 13 jaar worden niet door ons verwerkt.

Uw persoonsgegevens worden niet buiten de EER verwerkt.

Springtij heeft voor het verwerken van uw persoonsgegevens Invitado, gevestigd aan de Vlasmarkt 1a, 3011 PW, Rotterdam ingeschakeld, die uitsluitend in opdracht van Springtij persoonsgegevens verwerkt. Springtij heeft met Invitado een verwerkersovereenkomst afgesloten.

Deze registratiesite https://registratie.springtij.nu maakt gebruik van zogenaamde functionele en analytische ‘cookies’. Cookies zijn kleine (tekst)bestanden die bij bezoek aan een website op uw computer, tablet of smartphone worden opgeslagen.

De functionele cookies worden gebruikt om te zorgen dat uw gegevens kunnen worden opgeslagen en dragen bij aan een goed werkende website. De analytische cookies worden gebruikt om statistieken bij te houden over het gebruik van onze website. Springtij gebruikt hiervoor Google Analytics van Google, Inc. Springtij heeft Google Analytics cookies ‘privacy vriendelijk’ ingesteld, in lijn met de handleiding hierover van de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit betekent dat de gegevens die met Google Analytics worden verzameld, zo veel mogelijk zijn geanonimiseerd en dat Google uw volledige IP-adres nooit zal verwerken, maar altijd het laatste octet van uw IP-adres maskeren. Google gebruikt de verzamelde gegevens niet voor eigen doeleinden want Springtij heeft geen toestemming aan Google gegeven om de verzamelde gegevens daarvoor te gebruiken. Springtij maakt voorts geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies. De verzamelde gegevens worden door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Hiervoor is een verwerkersovereenkomst afgesloten met Google, Inc. Lees voor meer informatie privacybeleid van Google Analytics. Wilt u geen Google Analytics cookies accepteren klik dan hier. U kunt cookies ook uitschakelen door in de instellingen van uw browser alle of slechts bepaalde cookies te weigeren. Houd u er rekening mee dat wanneer u bepaalde cookies niet accepteert, u bepaalde functionaliteiten van de website niet kunt gebruiken en het gebruiksgemak van de website beperkt wordt.

Voor sommige apps van derde partijen die u downloadt, die voor geïnstalleerd zijn of waar u zich voor kunt registreren, gelden andere voorwaarden en een ander privacybeleid. Springtij is niet aansprakelijk voor het gebruik van persoonsgegevens in apps of voor services geleverd door derde partijen

Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met de organisatie.

Springtij
t.a.v. Ron Dol
ron@springtij.nu
Tel. 06 52091844