Skip to main content
nieuws

Annabel beloofde 8 utopias te tekenen

By 20th februari 2020No Comments

Ik had beloofd om binnen een jaar minstens 8 toekomstdromen te tekenen van mensen die ik niet ken.
Het zijn er inmiddels meer dan 20…
Ik sprak mensen aan in de trein en tijdens de protesten in Chili.
En ondertussen organiseren we workshops om dit met groepen te doen.

Ik noem deze tekeningen youtopias. Op het moment ben ik-zijn we, want ik ben niet meer alleen!- mensen aan het stimuleren om meer vrij te denken. We vragen mensen: wat als je de leider was van een land, hoe zou het eruit zien? Dat doen we om zo diepere behoeften en dromen boven te halen en zichtbaar te maken. Met dat “Programma van Waarden” kun je vervolgens de toekomst gaan vormgeven. Zie ook de workshop die we aan het ontwikkelen zijn:

https://www.kanai.nl/youtopia