Skip to main content

Er is een stem die geen woorden gebruikt. Luister.

De stem van mijn gevoel vertelde mij dit jaar dat ik Springtij achter mij wil gaan laten en de koers van mijn werkzame leven wil gaan verleggen. Naar dit gevoel ga ik – met pijn in mijn Springtij-hart – luisteren.

De afgelopen editie van Springtij was voor mij de zevende – ik heb van elke editie genoten! Ook prijs ik mij gelukkig dat ik mij zo lang heb mogen inzetten voor het mooie en bijzondere Springtij.

Per 1 januari 2022 legt Barbara Alberts aan bij de Springtij organisatie. Barbara heeft lange tijd met Annemieke Nijhof gewerkt bij de Topsector Water en is enthousiast om voor Springtij aan de slag te gaan!

Ik ga mij inzetten als VvE coördinator bij De Alliantie in het mooie Hilversum, een sociale woningbouwvereniging met enorme ambities op het gebied van duurzaamheid; mede bepaald door de transitievisie van de gemeente. Al een flink aantal jaar ben ik bestuurslid van de VvE van het appartementencomplex waarin ik met heel veel genot woon. Dit werk ben ik zo leuk gaan vinden dat ik hier mijn échte werk van wil maken. In deze rol hoop ik Springtij een keer te mogen beleven als deelnemer.

Graag sluit ik af met een voor mij treffende quote van de beroemde Amerikaanse romanschrijver Jack London:

The proper function of man is to live, not to exist.
I shall not waste my days in trying to prolong them, I shall use my time.

Ik wil iedereen bedanken voor de fijne samenwerking in de afgelopen jaren en wens iedereen het aller-allerbeste!